Storing diagnose voor autobedrijven, garagebedrijven en autoschade specialisten

De steeds complexere techniek in de hedendaagse voertuigen zorgt ervoor dat het diagnose stellen steeds moeilijker is. Het gevolg hiervan is dat universele autobedrijven grote investeringen moeten doen in diagnoseapparatuur, technische informatie en goed opgeleid personeel. Ook dealer bedrijven lopen tegen lastige situaties aan, vooral wanneer deze een onbekend merk in de werkplaats krijgen.

AutoDiagnose_Eric_20220831_0130.jpg              

Het is van groot belang dat de monteur voldoende tijd en de juiste apparatuur heeft om een diagnose te kunnen stellen. De tijd die hiervoor nodig is, is vooraf niet te bepalen. Dat heeft weer consequenties voor de werkplaatsplanning. Hierdoor moet de monteur regelmatig diagnose stellen onder tijdsdruk, waardoor de kans op een verkeerde of onvolledige diagnose aanzienlijk vergroot.

Ik ben opgeleid als technisch specialist en volg de nodige cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Wanneer u ervoor kiest om een storing bij mij onder te brengen, wordt de werkplaatsplanning niet verstoord. Dit voorkomt stress in de werkplaats en komt de efficientie ten goede. Ook kunt u aanzienlijk besparen op o.a. de aanschaf kosten van dure diagnose apparatuur en trainingen U voorkomt onnodig vervangen van onderdelen, en bespaart hiermee op de kosten om een auto verkoop-klaar te maken.

AutoDiagnose_Eric_20220831_0245.jpg

Ook uw klant zal tevreden zijn wanneer de storing is opgelost zonder overbodig vernieuwen van componenten. Ik beschik o.a. over :

  • Diverse test en meet apparatuur
  • Zeer uitgebreide technische documentatie
  • Elektrische schema's database